HELPPO JA HAJUTON

MODERNI YMPÄRISTÖVESSA

• Kompostointia tehokkaalla nestekäsittelyllä • DryMix kompostirouhe poistaa hajut ja parantaa kompostointia • ECO- tai SEP-istuin valittavissa • Säädettävä ilmanvaihto • Tehokas nestehaihdutus • Suuri kapasiteetti - vaunun vaihto tai tyhjentäminen 250 päivän käytön jälkeen (esim. 5 henkilöä 50 päivää) • Lisäkompostvaunulla - kaksinkertainen kapasiteetti (500 päivää) - yksinkertaisya ja helppoa kompostointia • Kestävä materiaali ja tekniikka (polyeteenimuovi, takuu 10 vuotta).

 ASENNUS

200IS VOIDAAN USEIMPIIN KÄYTTÖKOHTEISIIN

1)  Istuimeen voit valita eko- tai sep-yläosan. Ne ovat samankokoisia. Ecossa virtsan ja nesteen erotus tapahtuu laitteen pohjassa. Sepissä istuimen yläreunassa. Eco haihduttaa kosteutta jopa 95%. Saatavilla on myös posliinisia istuimia eco ja sep toiminnoilla. Sep istuimessa on mukana etukulhon huuhtelu (n. 1 dl), jolloin istuimeen liitetään vesi vesijohdosta tai istuimen yläpuolelle sijoitetusta säiliöstä. 2) Kompostointivaunu, yhdyskuilu ja istuin asennetaan. Kompostointivaunu asennetaan suoraan istuimen alapuolelle. Vaunu sijoitetaan rakennuksen lattian alapuolelle rakennetaan tilaan  (min 92 cm korkea, tila min 1mx1m, luukku tai ovi ulos) tai kellariin. Jos EV 200IS :ää käytetään talvisin, lämpöeristetään eristetään tila ja varustetaan termostaattiohjatulla lämmityksellä (min. +10 astetta C). Jos taloa ei käytetä talvella ei tilaa tarvitse eristää. Yhdysputkia on D200 on saatavilla eri pituisina (0.5 m, 1.5 m 2 m) ja ne voidaan lyhentää asennuspaikalla tarvittaessa. necessary. 3) Ilmastoimintiputki asennetaan, toimitukseen sisältyy  lähtöosat ja ilmastointihattu 110 mm (kts asennusohje). Muut tarvittavat putket ja putkenosat (D110 suoraputki ja mahdolliset 30 asteen kulmat) hankitaan erikseen asennuspaikan tarpeiden mukaan. Lämmitetyissä rakennuksissa suosittelemme ilmastointiputkien, mitkä on kylmässä tilassa eristämistä. 200IS voidaan varustaa 12/230 V tuulettimella (lisävaruste), jossa on voimakkuuden säädin. Puhallin asennetaan ilmastointiputkeen. 4) Asenna nesteputki. 200IS toimii hajuttomasti myös suurilla kuormilla. Ylimääräinen neste johdetaan jäteveteen (eko) tai kerätään lannoitusnesteenä erillisenä säiliöön. Varusta järjestelmä sopivalla nesteen keräys- / jätevedenkäsittelyjärjestelmällä. 200is voidaan varustaa lämmityselementillä (lisävaruste), joka asennetaan säiliön alle. Lämmityselementti nopeuttaa kompostointia ja parantaa nesteen haihtumista. 5) 200IS: n kapasiteettia voidaan helposti laajentaa. Ylimääräinen kompostointivaunu (lisävaruste) kaksinkertaistaa kapasiteetin. 6) Aseta 3 cm: n kerros kompostirouhetta kompostivaunun pohjalle, lisää ainetta kauhalla pussista tai astiasta käytön jälkeen 1 dl.

KÄYTTÖ

Panosta 3 cm kompostirouhetta kompostointitilan ECO, SEP, pohjalle (1). Jos käytät muuta kuin BioLife kompostirouhetta, varmista että pohjalle tulee riittävän karkeaa materiaalia , joka estää rouheen varisemisen nestetilaan. • Tasoita kompostia tarpeen mukaan Älä lisää kompostoinnille haitallisia aineita. 200IS ään saa laittaa ulosteita, virtsaa, wc-paperia, kompostiainetta ja biohajoavaa kotitalousjätettä (biojätettä). Katso lisätietoja (linkki ylhäällä) - teknisiltä sivuilta - käyttö- ja asennusohjeista.

200IS - hajuton ympäristökäymälä. Helposti

huollettavalla kompostointivaunu- järjestelmällä.

SEP
ECO
92 cm 50 cm 200IS  BioToilet since 1978 Biological toilets