HELPPO JA HAJUTON

MODERNI YMPÄRISTÖVESSA

• Kompostointia tehokkaalla nestekäsittelyllä • DryMix kompostirouhe poistaa hajut ja parantaa kompostointia • ECO- tai SEP-istuin valittavissa • Säädettävä ilmanvaihto • Tehokas nestehaihdutus • Suuri kapasiteetti - vaunun vaihto tai tyhjentäminen 250 päivän käytön jälkeen (esim. 5 henkilöä 50 päivää) • Lisäkompostvaunulla - kaksinkertainen kapasiteetti (500 päivää) - yksinkertaisya ja helppoa kompostointia • Kestävä materiaali ja tekniikka (polyeteenimuovi, takuu 10 vuotta).

 ASENNUS

200KU VOIDAAN USEIMPIIN KÄYTTÖKOHTEISIIN

1)  200KU:hun voidaan valita eko- tai sep-yläosa. Ne ovat samankokoisia. Ecossa virtsan ja nesteen erotus tapahtuu laitteen pohjassa. Sepissä istuimen yläreunassa. Eco haihduttaa kosteutta jopa 95%. 2) Kompostointivaunu, yhdyskuilu ja istuin asennetaan. Kompostointivaunu asennetaan suoraan istuimen alapuolelle. Vaunu sijoitetaan rakennuksen lattian alapuolelle rakennetaan tilaan  (min 92 cm korkea, tila min 1mx1m, luukku tai ovi ulos) tai kellariin. Jos 200KU :ää käytetään talvisin, lämpöeristetään eristetään tila ja varustetaan termostaattiohjatulla lämmityksellä (min. +10 astetta C). Jos taloa ei käytetä talvella ei tilaa tarvitse eristää. Yhdysputkia on D200 on saatavilla eri pituisina (0.5 m, 1.5 m 2 m) ja ne voidaan lyhentää asennuspaikalla tarvittaessa. necessary. 3) Ilmastoimintiputki asennetaan, toimitukseen sisältyy  lähtöosat ja ilmastointihattu 110 mm (kts asennusohje). Muut tarvittavat putket (D110 suoraputki ja mahdolliset 30 asteen kulmat hankitaan erikseen asennuspaikan tarpeiden mukaan. Lämmitetyissä rakennuksissa suosittelemme ilmastointiputkien, mitkä on kylmässä tilassa eristämistä. 200KU voidaan varustaa 12/230 V tuulettimella (lisävaruste), jossa on voimakkuuden säädin. Puhallin asennetaan ilmastointiputkeen. 4) Asenna nesteputki. 200KU toimii hajuttomasti myös suurilla kuormilla. Ylimääräinen neste johdetaan jäteveteen (eko) tai kerätään lannoitusnesteenä erillisenä säiliöön. Varusta järjestelmä sopivalla nesteen keräys- / jätevedenkäsittelyjärjestelmällä. 200KU voidaan varustaa lämmityselementillä (lisävaruste), joka asennetaan säiliön alle. Lämmityselementti nopeuttaa kompostointia ja parantaa nesteen haihtumista. 5) 200KU: n kapasiteettia voidaan helposti laajentaa. Ylimääräinen kompostointivaunu (lisävaruste) kaksinkertaistaa kapasiteetin. 6) Aseta 3 cm: n kerros kompostirouhetta kompostivaunun pohjalle, lisää ainetta kauhalla pussista tai astiasta käytön jälkeen 1 dl.

KÄYTTÖ

Panosta 3 cm kompostirouhetta kompostointitilan ECO, SEP, pohjalle (1). Jos käytät muuta kuin BioLife kompostirouhetta, varmista että pohjalle tulee riittävän karkeaa materiaalia , joka estää rouheen varisemisen nestetilaan. • Tasoita kompostia tarpeen mukaan Älä lisää kompostoinnille haitallisia aineita. 200KU:hun saa laittaa ulosteita, virtsaa, wc-paperia, kompostiainetta ja biohajoavaa kotitalousjätettä (biojätettä). Sivun alaosassa on linkki käyttö- ja asennusohjeisiin.

200KU - hajuton ympäristökäymälä. Helposti

huollettavalla kompostointivaunu- järjestelmällä.

   -      raita.com/english
SEP ECO-SEP ECO 76 cm 90 cm 44 cm 52 cm 200KU  BioToilet