Tehokas puhdistamo pientaloon - loma-

asuntoon

myös suurempia malleja

RAITA BIOKEM- etuja:

1) Pienikokoinen - matala asennussyvyys.

RAITA BIOKEM on pientaloon ja hyvin varusteltuun loma-asuntoon kehitetty puhdistamo. Pienen koonsa ansiosta se on helppo asentaa.  Tarvittava pinta-ala on 2-3 m2.

2) Tehokas - suuri teho pienessa puhdistusyksikössä.

RAITA BIOKEM puhdistus on erittäin tehokas. Pienpuhdistukseen kehitettämämme Raita Multi prosessi toimii hyvin pienessä tilassa. Muut  menetelmät kuten biosuodatin, maaperäsuodatus/ imeytys, kaksoisviemäröinti tarvitsevat 3-10 kertaan enemmän pinta-alaa. 

3) Käyttökulut minimissä.

RAITA BIOKEM mallistossa on useita vaihtoehtoja lietteenkäsittelytavaksi. - Liete voidaan kerätä tyhjennettäväksi kunnalliseen puhdistamoon käsiteltäväksi. Lietesäiliömallistossa on useita kokoja, jolloin tyhjennysväli räätälöidään järkeväksi. - Liete voidaan myös kuivata ja kompostoida, jolloin tyhjennyskustannusta ei aiheudu ollenkaan.

4) Pitkäikäinen (50-100 vuotta) 

Järjestelmän käyttöikä on 50-100 vuotta. Kokemusta Raita puhdistamoilla on 1960 luvulta lähtien. Muut menetelmät kuten biosuodatin, maaperäsuodatus/ imeytys uusitaan 10-30 vuoden välein.

5) Laaja mallisto

RAITA BIOKEM mallistossa on saneerausmalli vanhat järjestelmän saneeraukseen. Vanhat sakokaivot voidaan hyödyntää. Myös suurempia yhteispuhdistamomalleja (RAITA BIOKEM XL) useammille kiinteistöille.

6) Sopii myös loma-asumiseen

RAITA Multi prosessi reagoi nopeasti vaihtelevaan kuormitukseen.

7) Monia asennusvaihtoehtoja.

RAITA BIOKEM asennetaan yleensä maahan. Se voidaan asentaa myös sisätilaan, esimerkiksi kellariin, konttiin.

8) Asiantunteva neuvonta ja mitoituspalvelu.

Pitkä kokemus - meiltä paras ratkaisu kaikkiin kohteisiin. Ilmainen kartoituspalvelu.
CE
EN 12566-3
BioKem          by Raita Environment
Suunnittelu- asennusapua
Verkkokauppa