RAITA Marine Environment

Vesistöt ovat herkkiä ympäristöjä

Vesistöjen käyttäminen virkistyskäyttöön on lisääntynyt vuosikymmenien ajan. Ihmisillä on enemmän aikaan ja mahdollisuuksia nauttia vesistöjemme kauniista ja puhtaasta ympäristöstä. Vesistömme ovat kuitenkin herkkiä ympäristöjä - lisääntyvän virkistyskäytön vuoksi niihin kohdistuu yhä enemmän kuormitusta. RAITA Marine Environment tuotteet on kehitetty puhdistamaan jätevesiä ja pienentämään vesistöihin kohdistuvaa kuormitusta ravinnekuormitusta.

Ympäristöosaamista marine ympäristöön

Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja menetelmiä, joiden ominaisuuksissa näkyy tuotekehityksemme pitkä- ja johdonmukainen työ. Marine tuotteemme soveltuvat veneisiin, venesatamiin ja vesistöihin. Niillä saavutetaan monia lisäetuja hoidon, huollon, käyttökustannusten  ja ympäristöystävällisyyden osalla. Vuosikymmenien kokemus näkyy tuotteissamme ja palveluissamme. Tutustua ja kysy tarvittaessa lisää.
Järjestelmämme veneilyyn, venesatamiin. Olemme yhdistäneet vankan ympäristöosaamisemme marine- tarpeisiin.
Harmaavesipuhdistamo marine käyttöön. BioBox Marine mallisto on kehitetty veneilyn ja lauttojen  harmaavesien puhdistukseen. Harmaavesi käsitellään biologisin prosessein. Rasvanerottelun jälkeen mikrobit puhdistavat harmaat veden orgaanisen ja ravinnekuorman.  Suodattimet on helppo huoltaa - jäte tyhjennetään kerran vuodessa ja kompostoidaan RAITA kompostoreissa
for Marine Environment
Erottele biojäte RAITA twin kompostoriin. Lajittele myös muut jätteet. Hajutonta ja ympäristöystävällistä toimintaa myös veneeessä. Tyhjennä komposti ja hyötyjätteet satamassa jatkokäsittelyyn. Tutustu tarkemmin!  Käyttö ja tyhjennys todella helppoa  - kompostoi - se on järkipuuhaa. Pitkä tyhjennysväli - hajuton toiminta - tyhjennetään sataman jatkokäsittelyyn. Tutustu tarkemmin!  Helppo tyhjentää - jäte kompostoidaan RAITA kompostoreissa. - säiliöt jätevedenkäsittelyyn lue lisää! - puhdistamot satamille,  lue lisää!  Jätevedenpuhdistamot voidaan liittää etävalvontaan -  septisäiliöiden keräys ja pumppaus. Lajittelu ja kompostoi biojäte  veneesssä! Harmaavesipuhdistamo  veneeseen, lauttaan! Septitankeista riippumaton vessa- järjestelmä veneeseen! Jätevedenpuhdistus satamissa - hajuton säiliökeräys!